Kattfotografen

Fredagsmys: tejpa plastfilm på åtta kompostgaller

Doris har under veckan blivit mer och mer rastlös och piprensapporteringenspassen har inte varit riktigt tillfredsställande eftersom hon behövt springa upp på övervåningen och kolla till ungarna var tredje minut. Så nu har ytterligare en kattungehage monterats i vardagsrummet, och Doris är mycket nöjd. Hon kan vara delaktig i allt som händer, och samtidigt ha full koll på bebisarna. Ungarna gillar också nya hagen, den är större och de kan springa och skutta omkring ordentligt. Ko-ordination och kroppskontroll blir stadigt bättre.

Nu äter även lilla Pussy Riot fast föda och det märks att maten ger en bra skjuts i utvecklingen. Favoritmaten är rå köttfärs med dofilus och nu behöver man inte truga dem, de smaskar i sig som små hungriga hajar.